10 srpna 2012 ~ 4

Welcome, aneb orientace na webu …

Welcome! Bienvenidos! Vítejte!

Zajímá vás studium cizích jazyků? Potřebujete cizí řeč ovládat na komunikativní úrovni pro výkon své profese? Nebo se chcete domluvit na zahraniční dovolené? Chcete pomoct svým dětem zvládnout cizí jazyk již v raném věku? Pokud jste si na některou z předchozích otázek odpověděli kladně, pak jste na našem webu správně.

V sekci „o nás“ najdete základní informace o tom, kdo jsme, jak učíme a co nabízíme. Záložky „výuka dětí„, resp. „výuka dospělých„, obsahují informace o tom, proč se vám možná zdá konvenční výuka cizích jazyků neefektivní a na jakých principech je naproti tomu postavena výuka v kurzech „s Pepou„.

V záložce „ang. cvičení“ naleznete různé typy cvičení z dílny vzdělávacího projektu Angličtina s Pepou, které Vám pomohou procvičit nabyté znalosti v praxi. Jedná se o cvičení poslechová, překladová, práci s textem apod.

V sekci „gramatika“ budeme průběžně uveřejňovat články vysvětlující základní gramatiku.

Záložka „testy“ obsahuje on-line procvičovací testy (s následným vyhodnocením) pro různě pokročilé studenty, ve kterých si můžete průběžně testovat své znalosti. 

V záložce „ceník“ zjistíte, za jakých podmínek naše služby poskytujeme. Využívání webu (materiály + testy) zpoplatněno není.

V poslední záložce „ostatní“ naleznete naše partnery, se kterými spolupracujeme a možná ještě něco navíc 😉

Enjoy yourselves! Disfruten! Příjemnou zábavu!

Jste na Facebooku? Staňme se přáteli! Náš profil, který obsahuje fotky, videa a informace z našich akcí, stejně jako aktuality, naleznete zde: Angličtina s Pepou.

 

4 komentáře k “Welcome, aneb orientace na webu …”

  1. Kateřina Vidnerová 23 srpna 2021 at 23:19 Permalink

    Dobrý den, chtěla bych syna (v listopadu mu bude 5 let) přihlásit na angličtinu. Je to možné? Jsou děti na lekci s rodiči nebo sami? Děkuji za odpověď Kateřina Vidnerová

    • Filip 25 srpna 2021 at 19:01 Permalink

      Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz, odpovíme na Váš e-mail 😉

  2. Stanislava Sotzová 4 července 2023 at 12:27 Permalink

    Dobrý den, je ještě možnost přihlásit se do nového kurzu? A jak?
    Mockrát děkuji, Sotzová 🙂


Diskutuj, zanech komentář