30 března 2020 ~ Zatím žádný komentář

Novinka – Video výuka!

Novým modulem, na kterém jsme díky nenadálé situaci u nás i ve světě začali pracovat, je výuka formou systematicky tvořených a řazených videí. Do budoucna plánujeme tento projekt připravit pro všechny věkové kategorie (a úrovně), pilotní projekt ale zahajujeme kurzem pro děti ve věku 4-7let. Pro tuto cílovou skupinu tak nyní připravujeme videa opakovací, i s novou látkou. Postupně vypracujeme video kurz pro všechny tři ročníky v této věkové kategorii a bude tak k dispozici jako

  • samostatný výukový kurz (pro jakékoli zájemce i z jiných měst),
  • opakovací kurz na prázdniny (primárně pro děti z kurzů AsP),
  • podpůrná výuka během školního roku (primárně pro děti z kurzů AsP).

Ve videích děti společně s lektorem zopakují slovní zásobu nebo gramatiku a poté ji procvičí formou dialogu, s pomocí miniflashcards (které dostávají domů emailem), případně se cvičebnicí, kterou v průběhu studia doplňujeme archy s novou látkou.

Abyste si dokázali tuto formu výuky představit, níže naleznete dvě ukázkové lekce (videa) pro první ročník kurzu AsP (4-7 let).

1. video – „třída“ (classroom) – zde si děti zopakují slovní zásobu a poté ji procvičí v krátké konverzaci.

2. video – „barvy“ (colours) – zde si děti zopakují a procvičí barvy.

3. video – barvy a třída v tomto videu se obě témata spojí.

V případě zájmu o tento formát výuky / procvičování (tzn. celý video kurz), nás, prosím, ohledně podmínek kontaktujte na info@anglictinaspepou.cz.

O tom, co konkrétně se nejmenší děti zvládnou v kurzu pro nejmenší po jednotlivých letech studia naučit, se můžete dočíst v tomto článku: Pokroky nejmenších dětí

Diskutuj, zanech komentář