03 února 2022 ~ Zatím žádný komentář

akce: Individuální výuka

S radostí oznamujeme, že se náš lektorský tým úspěšně rozšířil o dalšího vynikajícího angličtináře s pedagogickým talentem. Milan žil 20 let v Austrálii, jeho angličtina je na úrovni rodilého mluvčího. Výhodou je, že díky znalosti češtiny dokáže pomoci i studentům, kteří nechtějí být limitováni pouze výkladem v angličtině.

Milan se specializuje především na individuální výuku, jeho velkou předností je praktická znalost „reálně používané angličtiny“, tedy i té, která není postavena pouze na angličtině „učebnicové“, ale té, se kterou se v anglicky mluvící zemi běžně setkáte na ulici, úřadech atd. Pokud se do zahraničí chystáte, Milan vás díky svým zkušenostem z cizích zemí prakticky připraví na různé situace, se kterými se můžete setkat (letiště, hotel, restaurace, obchodní jednání …).

Díky mnohaletým zkušenostem s výukou se Milan dokáže věnovat studentům všech věkových i výkonnostních úrovní, včetně výuky on-line. Lze ho tak použít k vybroušení aktivního používaní jazyka u studentů na vyšších úrovních (B2-C2), stejně jako v přípravě na zkoušky (certifikáty KET, FCE, CAE, maturita atd.) či výuku dětských studentů, kterým nevyhovuje výuka ve škole.

Ve spolupráci s Milanem nově nabízíme i stále oblíbenější výuku obchodní angličtiny: BUSINESS ENGLISH.

Zaváděcí cenové sazby: 400 Kč / 60 min, 350 Kč / 45 min (u dětí). Školné je hrazeno v blocích předplatného vždy na 10 lekcí dopředu.

V případě zájmu o individuální výuku, nás kontaktujte na adrese info@anglictinaspepou.cz, či telefonním čísle 775 685 509.

Have a nice day! 😉

Diskutuj, zanech komentář